Биомед фючар ЕООД

  Фирмата е регистрирана през 2004 г., но е пряк наследник на дейността на  Биомед фючър ООД, която е основана през март 1998. През годините Биомед фючар ЕООД се налага на българския пазар като основен доставчик на оборудване и консумативи за научноизследователската, образователната и диагностична работа в сферата на молекулярната и клетъчна биология. Освен специализирани изделия фирмата предлага и пълна гама от общо лабораторна апаратура и консумативи за всички видове лаборатории (научноизследователски, медикобиологични, клинични, микробиологични, биотехнологични, аналитични, химиотерапевтични, токсикологични, химични, физикохимични, криминалистични, лаборатории по качествен контрол в хранителновкусовата, козметичната и фармацевтичната промишленост и други).  Висококвалифицираният и опитен екип от молекулярни биолози, в съчетание с  дългогодишната търговска практика, превръщат Биомед фючар ЕООД в изключително надежден партньор в ежедневието на Вашата биологично ориентирана лаборатория.

 

Биомед фючар ЕООД е насочена изцяло към нуждите на клиента. Фирмата предлага над 600 000 артикула,
който постепенно се добавят и обновяват на сайта. В случай, че не разполагате с
време да прегледате каталога в сайта и/или не откривате търсеният от Вас
продукт, не се колебайте да се свържете с екипа на
Биомед фючар ЕООД
При интерес от Ваша страна представител на фирмата ще Ви посети в удобно за Вас време и запознае по-подробно с дейността и продуктовата гама.

Основна цел на Биомед фючар ЕООД е да предоставя на своите клиенти надеждни решения, сигурност в качеството и удовлетворяване нуждите им, предлагайки на българския пазар само висококачествени продукти от признати в бранша производители. През годините на своето съществуване фирмата е изградила име на коректен партньор, който спазва сроковете за доставка, предоставя безплатен монтаж и обучение за работа с всички закупени изделия, провежда консултации по всякакви проблеми, свързани с лабораторната техника и консумативи, предлага обзавеждане и цялостно оборудване на лаборатории и същевременно осигурява и “горещ” сервиз – ексрпресна реакция при постъпило спешно обаждане от страна на клиент.
Всички търговски и сервизни дейности, извършвани от Биомед фючар ЕООД, са съобразени и ръководени от принципите на вътрешна система за управление на качеството, която е и в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2008.

Настоящата страница е все още в процес на доизработка и екипът на Биомед фючар ЕООД поднася своите извинения за евентуалните непълноти, неточности и липси . С удоволствие ще бъдат прочетени Вашите препоръки за това как да направим престоят Ви тук по-приятен, а страницата по-полезна и по-лесна за употреба!

   Благодарим за проявения интерес и отделеното време!

                                          екипът на Биомед фючар ЕООД